Модуль 1
З чого почати свій гастробізнес?
10.05 - 16.05
Розклад
Формат навчання – offline+stream
Навчання відбуватиметься в аудиторії з викладачами.
Для студентів, які не проживають у Києві, ми транслюватимемо кожне заняття наживо за допомогою онлайн-стримінгу.
 
Вт, 11.05 18:00

Що таке «Фудпросвіта» і для кого вона

Марина Булацька, керівниця «Лавки Традицій»

offline/online
Вт, 11.05 19:00

Бренди в епоху нової економіки

Влад Ноздрачєв, підприємець, співзасновник SUPERLUDI, UNIT School of business, інвестор Drommel

offline/online
Вт, 11.05 20:00

«Як ми створили успішний бізнес з виробництва шоколаду»: кейс

Сергій Данчишин засновник та керівник компанії LEOPOL'

offline/online
Чт, 13.05 18:00

Тестування бізнес-ідей

Олег Балакін, консультант агенції Lanka.CX

offline/online
Чт, 13.05 19:00

Аналіз ринку і вибір оптимальної бізнес-моделі

Ельвіра Файзулліна, викладачка Kyiv-Mohyla Business School

offline/online
Сб, 15.05 10:00

Фуд-тренди в ритейлі: формати, продукти, пакування, маркетинг

Ірина Авруцька, Юлія Чеснакова засновниці GFT Agency

LIVE
Сб, 15.05 11:00

«Як ми стали виробниками рослинних олій»: кейс

Only Oil, Наталя Кармачева-Незвіcька та Надія Борденюк– випускниці першого набору «Фудпросвіта»

offline/online
Сб, 15.05 12:00

Як вигадати смачні соуси і створити з цього бізнес

Маргарита Шпін співвласниця і авторка соусів Mr. Caramba

Вартість
900 ₴
Спікери
 
Марина Булацька

керівниця
«Лавки Традицій»

Влад Ноздрачєв
підприємець, співзасновник SUPERLUDI, UNIT School of business, інвестор Drommel
Олег Балакін
консультант агентства
Lanka.CX
Маргарита Шпін
співзасновниця і авторка
соусів Mr. Caramba
Сергій Данчишин

засновник та керівник
компанії LEOPOL'

Наталя Кармачева-Незвіcька та
Надія Борденюк
засновниці Only Oil, випускниці першого набору «Фудпросвіта»
Ірина Авруцька
співзасновниця
GFT Agency
Юлія Чеснокова
співзасновниця
GFT Agency
Ельвіра Файзулліна
викладачка
Kyiv-Mohyla Business School
Модулі
 
Вартість
900 ₴
Придбати модуль Fb event