Модуль 1
30.10 - 04.11
З чого почати свій гастробізнес?
Вартість
900 грн
Розклад
Формат навчання – offline+stream
Навчання відбуватиметься в аудиторії з викладачами.
Для студентів, які не проживають у Києві, ми транслюватимемо кожне заняття наживо за допомогою онлайн-стримінгу.
Сб, 30.10 10:00

Що таке «Фудпросвіта» і для кого вона

Марина Булацька, керівниця «Лавки Традицій»

offline/online
Сб, 30.10

«Як ми створили успішний бізнес з виробництва шоколаду»: кейс

Сергій Данчишин засновник та керівник компанії LEOPOL'

offline/online
Сб, 30.10

Тестування бізнес-ідей

Олег Балакін, консультант агенції Lanka.CX

offline/online
Сб, 30.10

Аналіз ринку і вибір оптимальної бізнес-моделі

offline/online
Сб, 30.10

«Як створити потрібний продукт»

Аврора Огородник, бренд-амбасадор «Сільпо Resto»

Модуль 1
30.10 - 04.11
З чого почати свій гастробізнес?
Ідея та її тест, аналіз ринку, оцінка успішності, вибір бізнес-моделі, економіка проекту.
Модуль 2
06.11 - 11.11
Фінансова грамотність
Основи фінансів для підприємця, залучення інвесторів, кредитування, масштабування бізнесу, система оподаткування.
Модуль 3
13.11 - 18.11
Які документи свідчать про якість продукції?
Контроль якості, вимоги до продукції, набір потрібних документів, національні та міжнародні стандарти якості.
Модуль 4
20.11 - 20.11
Логістичний та юридичний супровід компанії
Реєстрація підприємства, форма власності, авторські права, транспортування продукції.
Модуль 5
25.11 - 27.11
Навіщо вам маркетинг?
Маркетингова стратегія, комунікаційна програма, айдентика та неймінг. Графічна сторона брендінгу та дизайн пакування.
Модуль 6
04.12 - 04.12
Як зробити крутий контент
Основи ведення соціальних мереж, креативний копірайт, створення контенту та фото і відео продукту.
Семестр

6 тижнів, 6 модулів, онлайн або офлайн

Осінній семестр 2021
Детальніше
старт 30/10
Маєш сумніви,
чи потрібна тобі Фудпросвіта?
Ми даємо безкоштовний доступ до однієї з лекцій.
Заповни форму і отримай посилання.
Отримати безкоштовно
Вартість
900 грн
Наші викладачі
Аврора Огородник

гастроентузіастка та бренд-амбасадорка «Сільпо Resto»

Марина Булацька

керівниця
«Лавки Традицій»

Олег Балакін
консультант агентства
Lanka.CX
Сергій Данчишин

засновник та керівник
компанії LEOPOL'

Партнери