Модуль
Вартість
грн
Розклад
Формат навчання – offline+stream
Навчання відбуватиметься в аудиторії з викладачами.
Для студентів, які не проживають у Києві, ми транслюватимемо кожне заняття наживо за допомогою онлайн-стримінгу.
Сб, 30.10 10:00

Що таке «Фудпросвіта» і для кого вона

Марина Булацька, керівниця «Лавки Традицій»

offline/online
Сб, 20.11 10:00

Рекламне право: можливості та перешкоди для креативу

Маріанна Толкачова, старший юрисконсульт відділу правового забезпечення операційної діяльності Fozzy Group

offline/online
Сб, 20.11

Договip — запорука захисту своiх прав та iнтересiв

Юлія Дирул, старший юрисконсульт відділу правового забезпечення операційної діяльності Fozzy Group

offline/online
Сб, 20.11

КЕЙС: «Як ми стали виробниками рослинних олій».

Only Oil, Наталія і Надя – випускниці першого набору «Фудпросвіта"

offline/online
Сб, 20.11

Що таке логістика: простими словами

Володимир Дерезенко, заступник керючого РЦ

offline/online
Сб, 30.10

«Як ми створили успішний бізнес з виробництва шоколаду»: кейс

Сергій Данчишин засновник та керівник компанії LEOPOL'

offline/online
Сб, 30.10

Тестування бізнес-ідей

Олег Балакін, консультант агенції Lanka.CX

offline/online
Сб, 20.11

«Ринок e-commerce і логістики для малих брендів»

Гудз Олександр, комерційний директор Justin

Сб, 20.11

КЕЙС: «Як ми розібралися з логістичною одиницею, маркуванням і РЦ»

Nashe, Маша та Ідан

offline/online
Сб, 13.11 10:00

Чим займаються відділи якості у роздрібних мережах?

Максим Барабуха, керівник департаменту якості «Сiльпо»

offline/online
Сб, 13.11

Вимоги до маркування етикетки

Олексій Поліщук, спеціаліст відділу якості «Лавки Традицій»

offline/online
Сб, 13.11

Програми передумови для впровадження системи НАССР. Контроль якості продукції і документи, які її підтверджують

Наталія Олексієнко, керівниця відділу зовнішнього аудиту «Сiльпо»

offline/online
Сб, 13.11

НАССР. Методологія проведення аналізу небезпечних чинників, визначення точок контролю

Ольга Мручковська, Начальник відділу контролю якості виробництва

offline/online
Сб, 04.12

Таргетинг

Олександра Олійник
Експертка в діджитал-маркетингу з міжнародним досвідом.
Team Leader в агенції Target Tigra
offline/online

Сб, 13.11

КЕЙС: «Як вигадати смачні соуси і створити з цього бізнес»

Маргарита Шпін, співзасновниця і авторка соусів Mr. Caramba 

Сб, 30.10

«Iнструменти для розвитку компанії від Програми USAID АГРО»

Олександр Приходько, USAID АГРО

Сб., 06.11 10:00

Фінансова модель, калькулятор рентабельності і бюджет проекту

Альона Місько
засновница FuelFinance, фінансовий директор на аутсорсi

offline/online
Сб., 06.11

Базова фінансова оцінка та моніторинг проектів

Тарас Пасажко
керівник Департаменту Інвестицій та аналітики Fozzy Group

offline/online
Сб., 06.11

Фінансування оборотного капіталу підприємства. Інструменти фінансування

Андрій Галкін
начальник управління корпоративного бізнесу БАНК ВОСТОК

offline/online
Сб., 06.11

Ризики системи оподаткування

Ілля Несходовский
Директор Інституту соціально-економічної трансформації

offline/online
Сб., 06.11

Як закрити свій гастропроект: кейс

Марина Булацька
засновниця проекту «Местная Еда»

offline/online
Сб., 06.11

«Як оформити виробництво м'ясної продукції»: кейс

Тарас Парандій
засновник «Димне м'ясо від Тараса»

offline/online
Сб, 27.11

Комунікаційна програма: кому говорити (ЦА), що говорити (brand message) і як говорити (tone of voice)

Олег Томін, власник і креативний директор агентства Bart&Fink

offline/online
Сб, 27.11

«Бренд стратегія малого та середнього бізнесу»
Глеб Петров, Креативна агенція MAD Cats

Сб, 27.11

Брендинг. Що таке айдентика та навіщо виражати в ній філософію

Гліб Капоріков, співзасновник брендингового агенства «LLIWELL», графічний дизайнер

offline/online
Сб, 27.11

Дизайн пакування від А до Я

Нонна Старущенко, співзасновник брендингового агенства «LLIWELL», графічний дизайнер

offline/online
Сб, 27.11

«Як ми дійшли до зміни пакування і чому це важливо»

Тетяна Рубанік, співзасновник Setno

offline/online
1.

Вступна частина: що таке «Фудпросвіта» і для кого вона

Марина Булацька, керівниця «Лавки Традицій»

27.07, 15:00
+ live
2.

Live. Як створити потрібний продукт

Аврора Огородник, бренд-амбасадор «Сільпо Resto»

28.07, 18:30
+ live
3.

«Як ми створили сімейний бізнес з виробництва соусів»: кейс

Маргарита та Роман Шпін, засновники соусів Mr. Caramba

4.

Аналіз ринку і вибір оптимальної бізнес-моделі

Ельвіра Файзулліна, викладачка Kyiv-Mohyla Business School

1.

Рекламне право: можливості та перешкоди для креативу

Маріанна Толкачова, старший юрисконсульт відділу правового забезпечення операційної діяльності "Fozzy Group"

18.08, 15:00
+ live
2.

Договip — запорука захисту своiх прав та iнтересiв

Юлія Дирул, старший юрисконсульт відділу правового забезпечення операційної діяльності "Fozzy Group"

3.

Види доставки при роботі із мережею

Віталій Метлашевський, старший менеджер "Лавки Традицій"

1.

Live: Комунікаційна програма: кому говорити (ЦА), що говорити (brand message) і як говорити (tone of voice)

Олег Томін, креативний директор "Bart&Fink"

25.08, 17:00
+ live
4.

Що таке логістика: простими словами

Володимир Дерезенко, заступник керючого РЦ

5.

«Як ми розібралися з логістичною одиницею, маркуванням і РЦ»: кейс

Ідан Шухлін, співзасновник "Nashe"

1.

Чим займаються відділи якості у роздрібних мережах

Максим Барабуха, керівник департаменту якості "Сiльпо"

2.

Програми передумови для впровадження системи НАССР. Контроль якості продукції і документи, які її підтверджують

Наталія Олексієнко, керівниця відділу зовнішнього аудиту "Сiльпо"

12.08, 15:00
+ live
3.

Вимоги до маркування етикетки

Олексій Поліщук, спеціаліст відділу якості "Лавки Традицій"

14.08, 15:00
+ live
4.

Важливість та правила дезінфікування на виробництві

Юрій Бурсаков, бізнес девелопмент менеджер, "FRS Ukraine"

5.

Національні та міжнародні стандарти якості ISO

Валентина Микусевич, віце-президентка Української організації з якості

1.

Фінансова модель, калькулятор рентабельності і бюджет проекту

Гліб Буряк, доцент Українсько-американського університету Конкордія

2.

Фінансування оборотного капіталу підприємства. Інструменти фінансування

Андрій Галкін, начальник управління корпоративного бізнесу "Банк Восток"

5.08, 15:00
+ live
3.

Як закрити свій гастропроект: кейс

Марина Булацька, керівниця «Лавки Традицій»

4.

Ризики системи оподаткування

Ілля Несходовський, експерт групи "Реанімаційний Пакет Реформ"

6.08, 15:00
+ live
5.

«Як оформити виробництво м'ясної продукції»: кейс

Тарас Парандій, засновник "Димне м'ясо від Тараса"

2.

Брендинг. Що таке айдентика та навіщо виражати в ній філософію

Гліб Капоріков, співзасновник брендингового агенства "LLIWELL", графічний дизайнер

25.08, 13.00
+ live
3.

Live: Як виробнику стати брендом? Чи допомагає персональний бренд та як його створювати

Володимир Дегтярьов, співзасновник агенції "Newsfront PR Agency"

26.08, 13.00
+ live
4.

Дизайн пакування від А до Я

Нонна Старущенко, співзасновник брендингового агенства "LLIWELL", графічний дизайнер

26.08, 13.00
+ live
5.

SMM: як створити контент стратегію для facebook сторінки

Олена Сергієнко, SMM стратег, засновниця агентства "Shche__"

26.08, 17:00
+ live
6.

SMM: як створити контент стратегію для instagram сторінки

Олена Сергієнко, SMM стратег, засновниця агентства "Shche__"

26.08, 17:00
+ live
7.

Live: Як оцінювати ефективність комунікації: запуск, просування, аналіз, оптимізація

Слава Бардаченко, інтернет-маркетолог

27.08, 17:00
+ live
Сб, 04.12

Соціальні медіа для малих брендів

Маша Маркіна
Креативна тімлідерка Divchata Agency
Ex. Кураж, Гудфуд, Ласка

offline/online
Сб, 04.12

КЕЙС: «Чому поставити на полицю і продати з полиці - не одне і те ж»

Олена Гашинська
Засновиця бакалійної кампанії "Дім варення"
27 000 чоловік підписані на інстаграм бренду та 45000 підписанні на особисти профіль Олени

offline/online
Сб, 04.12

Зворотній зв’язок від клієнта: рутина чи подарунок? 

Катерина Небесна, Керівник департаменту досвіду Гостя Fozzy Group 

offline
Додатково

Санітарія та хімія на виробництві

запис

Сб, 27.11

Воркшоп . Розбір дизайну пакування студентів

Гліб Капоріков, Нонна Старущенко «LLIWELL»

offline/online
додатково

«Види доставки при роботі із мережею» 
Наталя Приймак, Марина Булацька, «Лавки Традицій» 
запис

Сб, 30.10

«Як створити потрібний продукт»

Аврора Огородник, бренд-амбасадорка «Академії Смаку»

Модуль 1
30.10
З чого почати свій гастробізнес?
Ідея та її тест, аналіз ринку, оцінка успішності, вибір бізнес-моделі, економіка проекту.
Модуль 2
06.11
Фінансова грамотність
Основи фінансів для підприємця, залучення інвесторів, кредитування, масштабування бізнесу, система оподаткування.
Модуль 3
13.11
Які документи свідчать про якість продукції?
Контроль якості, вимоги до продукції, набір потрібних документів, національні та міжнародні стандарти якості.
Модуль 4
20.11
Логістичний та юридичний супровід компанії
Реєстрація підприємства, форма власності, авторські права, транспортування продукції.
Модуль 5
27.11
Навіщо вам маркетинг?
Маркетингова стратегія, комунікаційна програма, айдентика та неймінг. Графічна сторона брендінгу та дизайн пакування.
Модуль 6
04.12
SMM і що з ним робити
Основи ведення соціальних мереж, таргетинг та робота з цільовою аудиторією, створення контенту та фото і відео продукту.
Маєш сумніви,
чи потрібна тобі Фудпросвіта?
Ми даємо безкоштовний доступ до однієї з лекцій.
Заповни форму і отримай посилання.
Отримати безкоштовно
Вартість
грн
Наші викладачі
Аврора Огородник

гастроентузіастка та бренд-амбасадорка «Академії Смаку»

Марина Булацька

керівниця
«Лавки Традицій»

Олег Томін

креативний директор
«Bart&Fink»

Гліб Петров
партнер в креативному агентстві Madcats
Олег Балакін
консультант агентства
Lanka.CX
Маргарита Шпін
співзасновниця і авторка
соусів Mr. Caramba
Максим Барабуха
керівник департаменту якості
«Сiльпо»
Маріанна Толкачова
старший юрисконсульт
«Fozzy Group»
Ольга Мручковська
керівниця проектів Департаменту якості
«Сiльпо»
Андрій Галкін
начальник управління корпоративного бізнесу
«Банк Восток»
Ілля Несходовський
Директор Інституту соціально-економічної трансформації
Тарас Парандій
засновник
«Димне м'ясо від Тараса»
Володимир Дерезенко
заступник керуючого розподільчого центру
Олексій Поліщук
спеціаліст відділу якості
«Лавки Традицій»
Віталій Метлашевський
старший менеджер
«Лавки Традицій»
Гліб Капоріков
графічний дизайнер, співзасновник брендингового агенства
«LLIWELL»
Нонна Старущенко
графічна дизайнерка, співзасновниця брендингового агенства
«LLIWELL»
Ідан Шухлін
співзасновник
«Nashe»
Сергій Данчишин

засновник та керівник
компанії LEOPOL'

Наталя Кармачева-Незвіcька та
Надія Борденюк
засновниці Only Oil, випускниці першого набору «Фудпросвіта»
Тетяна Рубанік
співзасновниця
Сетно
Тарас Пасажко
керівник Департаменту Інвестицій та аналітики
Fozzy Group
Олександр Приходько
спеціаліст
USAID Агро
Юлія Денисьєва
спеціалістка
USAID Агро
Юлія Дирул
старший юрисконсульт
«Fozzy Group»
Наталія Олексієнко
керівниця відділу зовнішнього аудиту
«Сiльпо»
Олександра Олійник
Експертка в діджитал-маркетингу з міжнародним досвідом. Тімлід в агентстві Target Tigra
Альона Мисько
Засновниця FuelFinance, фінансова директорка на аутсорсі
Олександр Гудз
Комерційний директор Justin
Маша Маркіна
Креативна тімлідерка Divchata Agency Ex. Кураж, Гудфуд, Ласка
Олена Гашинська
Засновиця бакалійної кампанії "Дім варення"
Катерина Небесна
Керівник департаменту досвіду Гостя Fozzy Group
Партнери