Модуль 2
06.11 - 11.11
Фінансова грамотність
Вартість
900 грн
Розклад
Формат навчання – offline+stream
Навчання відбуватиметься в аудиторії з викладачами.
Для студентів, які не проживають у Києві, ми транслюватимемо кожне заняття наживо за допомогою онлайн-стримінгу.
Сб., 06.11 10:00

Фінансова модель, калькулятор рентабельності і бюджет проекту

Альона Місько
засновница FuelFinance, фінансовий директор на аутсорсi

offline/online
Сб., 06.11

Базова фінансова оцінка та моніторинг проектів

Тарас Пасажко
керівник Департаменту Інвестицій та аналітики Fozzy Group

offline/online
Сб., 06.11

Фінансування оборотного капіталу підприємства. Інструменти фінансування

Андрій Галкін
начальник управління корпоративного бізнесу БАНК ВОСТОК

offline/online
Сб., 06.11

Ризики системи оподаткування

Ілля Несходовский
Директор Інституту соціально-економічної трансформації

offline/online
Сб., 06.11

Як закрити свій гастропроект: кейс

Марина Булацька
засновниця проекту «Местная Еда»

offline/online
Сб., 06.11

«Як оформити виробництво м'ясної продукції»: кейс

Тарас Парандій
засновник «Димне м'ясо від Тараса»

offline/online
Сб., 06.11

Презентація можливостей співпраці з Програмою USAID АГРО

Олександр Приходько, Юлія Денисьева
менеджери з розвитку аграрних ринків USAID

LIVE
Модуль 1
30.10 - 04.11
З чого почати свій гастробізнес?
Ідея та її тест, аналіз ринку, оцінка успішності, вибір бізнес-моделі, економіка проекту.
Модуль 2
06.11 - 11.11
Фінансова грамотність
Основи фінансів для підприємця, залучення інвесторів, кредитування, масштабування бізнесу, система оподаткування.
Модуль 3
13.11 - 18.11
Які документи свідчать про якість продукції?
Контроль якості, вимоги до продукції, набір потрібних документів, національні та міжнародні стандарти якості.
Модуль 4
20.11 - 20.11
Логістичний та юридичний супровід компанії
Реєстрація підприємства, форма власності, авторські права, транспортування продукції.
Модуль 5
25.11 - 27.11
Навіщо вам маркетинг?
Маркетингова стратегія, комунікаційна програма, айдентика та неймінг. Графічна сторона брендінгу та дизайн пакування.
Модуль 6
04.12 - 04.12
Як зробити крутий контент
Основи ведення соціальних мереж, креативний копірайт, створення контенту та фото і відео продукту.
Семестр

6 тижнів, 6 модулів, онлайн або офлайн

Осінній семестр 2021
Детальніше
старт 30/10
Маєш сумніви,
чи потрібна тобі Фудпросвіта?
Ми даємо безкоштовний доступ до однієї з лекцій.
Заповни форму і отримай посилання.
Отримати безкоштовно
Вартість
900 грн
Наші викладачі
Марина Булацька

керівниця
«Лавки Традицій»

Андрій Галкін
начальник управління корпоративного бізнесу
«Банк Восток»
Ілля Несходовський
Директор Інституту соціально-економічної трансформації
Тарас Парандій
засновник
«Димне м'ясо від Тараса»
Тарас Пасажко
керівник Департаменту Інвестицій та аналітики
Fozzy Group
Олександр Приходько
спеціаліст
USAID Агро
Альона Мисько
Засновниця FuelFinance, фінансова директорка на аутсорсі
Партнери